in

Accesorii necesare pentru un birou organizat

Daca ai decis sa-ti organizezi biroul de la locul de munca, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa apelezi la un furnizor de birotica si papetarie.

Daca te simti coplesit de toate optiunile disponibile pe piata in materie de accesorii pentru birou, ar trebui sa alegi doar elementele de baza.

Doar pentru ca iti place un obiect si este disponibil in culoarea ta preferata nu inseamna ca ar trebui sa-l cumperi.

Pentru a face alegerile corecte, iata o lista cu instrumentele si echipamentele de birou pe care trebuie sa le iei in considerare.

Instrumente de scris si suporturi

In timp ce este posibil sa fii tentat sa alegi un stilou cu gel de culoare fucsia, nu este ceva ce ar trebui sa cumperi.

Alege stilouri clasice negre, albastre si rosii, care sunt utile si economice. In plus, alege un pachet de markere permanente pentru a scrie pe cutii de carton sau pentru a eticheta dosarele.

Notite adezive

Cand te opresti langa biroul unui coleg pentru a-i transmite un mesaj, ai sansa sa nu il gasesti la locul de munca.

De aceea este important sa ai notite adezive la indemana.

Le folosesti pentru a lasa mesaje colegilor, pentru a nota rapid ideile care iti vin in minte, pentru a semnaliza o pagina dintr-un contract sau pentru o sesiune de brainstorming.

Agrafe si clipsuri

Clipsurile si agrafele de birou sunt instrumente foarte utile cand vine vorba de organizare. Ar trebui sa alegi clipsuri in dimensiuni mici, medii si mari, pe care sa le pastrezi mereu la indemana. Acestea sunt ideale atunci cand vrei sa pastrezi foile la un loc, pentru organizarea materialelor distribuite la sedinte sau pentru cursurile de instruire.

Articol recomandat de: Grand Office Concept.

Written by Stoian Ciprian

Stoian Ciprian este Digital Marketing Specialist. In perioada 2017 - 2019 a ocupat functia de SEO Manager in Agentia re7consulting.

Rezultate: +15K followeri pe Instagram in 15 luni. +35K trafic organic din Google in 2019 pe StoianCiprian.Blog. +951.25% crestere a traficului organic in 24 de luni pentru un client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cumpara apartament

5 lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte de a cumpara un apartament

competente piata muncii

Care sunt cele mai cautate competente in piata muncii