Care sunt avantajele si dezavantajele telefonului mobil

Care sunt avantajele si dezavantajele telefonului mobil

Telefoanele mobile au schimbat radical modul in care oamenii lucreaza, socializeaza, se organizeaza si se distreaza. De la inceputurile lor si pana in prezent, telefoanele mobile au devenit dispozitive de comunicatii multimedia cu o putere de procesare intalnita doar in calculatoarele de tip desktop pana acum cativa ani.

Acest articol iti prezinta cele 10 de avantaje si cele 2 dezavantaje ale telefonului mobil, asa ca iti recomand sa te faci comod pentru ca vei avea de citit un articol destul de lung. […] Read more

Care sunt avantajele si dezavantajele internetului?

Care sunt avantajele si dezavantajele internetului?

Internetul ofera utilizatorilor sai o multime de avantaje si contribuie la usurarea sau imbuntatirea vietii. Ne ajuta sa economisim timp, bani si ne ofera modalitati de a ne petrece timpul simtindu-ne mai bine (cel putin pe moment). Insa, de unde vine aceasta denumire?

Termenul internet provine din impreunarea artificiala si partiala a doua cuvinte englezesti: interconnected = interconectat si network = retea.

In acest articol voi aborda cateva informatii despre internet si voi incerca sa scot in evidenta cat mai multe avantaje si dezavantaje ale internetului. Tu stii cand a aparut si care este rolul internetului?

Precursorul Internetului dateaza din 1965, cand Agentia […] Read more