Care sunt avantajele si dezavantajele telefonului mobil

Care sunt avantajele si dezavantajele telefonului mobil

Telefoanele mobile au schimbat radical modul in care oamenii lucreaza, socializeaza, se organizeaza si se distreaza. De la inceputurile lor si pana in prezent, telefoanele mobile au devenit dispozitive de comunicatii multimedia cu o putere de procesare intalnita doar in calculatoarele de tip desktop pana acum cativa ani.

Acest articol iti prezinta cele 10 de avantaje si cele 2 dezavantaje ale telefonului mobil, asa ca iti recomand sa te faci comod pentru ca vei avea de citit un articol destul de lung. […] Read more

Faci parte din #StoianCiprianClub pe Instagram?

Faci parte din #StoianCiprianClub pe Instagram?

#StoianCiprianClub este doar un alt mod in care pot sa dau ceva inapoi si sa-i rasplatesc pe toti cei care interactioneaza constant cu continutul meu de pe Instagram.

⚠️ Vei dori sa ai notificarile activate si sa faci parte din #StoianCiprianClub pe Instagram! ▪ ? De ce? Pentru ca din martie 2019 voi rasplati followerii care interactioneaza constant cu continutul pe care il postez. ▪ ℹ Click pe link-ul din bio pentru a afla mai multe. ▪▪▪ ▪ ▪ #StoianCiprian #StoianCiprianBlog

Read more

Oamenii sunt ROI-ul aventurii in blogosfera

Oamenii sunt ROI-ul aventurii in blogosfera

Promit, titlul acestui articol nu este clickbait. Insa, va trebui sa ai rabdare cam pana la finalul articolului pentru a afla de ce consider ca oamenii sunt ROI-ul aventurii in blogosfera. Ce zici, ramai cu mine pana la final?

Traim intr-o societate conectata constant la internet prin intermediul telefoanelor mobile care ne fac dependenti de continutul din Social Media distribuit de bloggeri, influenceri sau diferite vedete.

Si in aceeasi situatie ma aflu si eu inca de cand ai mei au decis sa-mi ofere acces la calculator si internet. Am fost mereu pasionat sa aflu tot ce pot face pe internet si cum […] Read more

Google foloseste rel=”prerender” in SERP

Google foloseste rel=”prerender” in SERP

Pentru cei care nu stiu, rel=”prerender” este un cod html care poate fi adaugat unui link pentru a oferi browserului capacitatea de a incarca in mod priveligiat toate activele (fisierele) link-ului respectiv.

Acest lucru este identic cu accesarea link-ului respectiv intr-o fereastra ascunsa, browserul descarcand in avans toate resursele: CSS, Java, etc. Daca un vizitator da click pe link-ul respectiv, rezultatul aceste actiuni este o incarcare instantanee a link-ului.

Atentie insa, acest cod vine si cu o recomandare care spune cam asa: „fii sigur ca link-ul pentru care vei folosi acest cod este si link-ul pe care utilizatorii vor da click, astfel […] Read more

Evolutia unicitatii – de la grafica la gravura

Evolutia unicitatii – de la grafica la gravura

Daca scopul nostru in viata ar fi sa cautam modalitati noi de a privi tot ceea ce este in jurul nostru si de a gasi noi metode prin care sa evoluam din punct de vedere al unicitatii, tu cum ai face asta?

Insa, inainte de a va spune raspunsul meu la intrebarea anterioara, consider ca este necesar sa creez un context in jurul termenului de unicitate si cum vad eu lucrurile in contextul acestui articol.

Unicitatea este considerata insusirea de a fi unic. In timp ce, a fi unic inseamna ca esti unul singur in felul tau de a fi si nu […] Read more