10 ani de conferinte despre social media – Webstock 2018

10 ani de conferinte despre social media – Webstock 2018

Anul acesta se organizeaza editia aniversara de 10 ani a evenimentului Webstock. Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Cum a devenit Webstock cel mai mare eveniment despre Social Media din Romania?

Prin munca depusa an de an de catre Manafu si echipa Evensys, dar si prin faptul ca reuneste anual comunitatea pasionatilor de online. Aici se aduna lumea buna din online: bloggeri, influenceri si oameni din agentii. De asemenea, evenimentul ofera si oportunitatea enorma de a evidentia proiectele faine legate de mediul online.

Prin participarea la eveniment vei beneficia de inspiratie din partea proiectelor si povestilor oamenilor care au ridicat standardele in online, vei cunoaste comunitatea pasionata de mediul digital si vei avea acces la ultimele tendinte in social media.

Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock
vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu

Premiile Webstock ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Webstock

About Stoian Ciprian

In prezent sunt SEO Manager in Agentia re7consulting din Bucuresti. In 2011 am lansat blogul ComunicarePR.ro de care m-am ocupat pana in 2017. Am peste 6 ani experienta in realizarea de site-uri, continut si strategii de SEO.

Entries by Stoian Ciprian

avatar
1 Numarul total de comentarii
1 Numarul raspunsurilor la comentarii
1 Cititori abonati la comentarii
 
Comentariul cu cele mai multe reactii
Cel mai dezbatut comentariu
  Abonare  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Vreau notificari despre
Izabella
Guest

Voi participa și eu la acest eveniment pentru prima dată. Abia aștept să vedem cum va fi. Ne vedem acolo! 🙂