10 ani de conferinte despre social media – Webstock 2018

10 ani de conferinte despre social media – Webstock 2018

Anul acesta se organizeaza editia aniversara de 10 ani a evenimentului Webstock. Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Cum a devenit Webstock cel mai mare eveniment despre Social Media din Romania?

Prin munca depusa an de an de catre Manafu si echipa Evensys, dar si prin faptul ca reuneste anual comunitatea pasionatilor de online. Aici se aduna lumea buna din online: bloggeri, influenceri si oameni din agentii. De asemenea, evenimentul ofera si oportunitatea enorma de a evidentia proiectele faine legate de mediul online.

Prin participarea la eveniment vei beneficia de inspiratie din partea proiectelor si povestilor oamenilor care au ridicat standardele in online, vei cunoaste comunitatea pasionata de mediul digital si vei avea acces la ultimele tendinte in social media.

Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock
vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu

Premiile Webstock ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Webstock