Despre mine

Stoian Ciprian este numele meu, sunt SEO Manager in Agentia re7consulting din Bucuresti si specialist SEO cu peste 6 ani experienta in mediul online ca freelancer pentru servicii de optimizare site-uri, redactare continut si advertoriale.

Despre StoianCiprian.Blog

Dezvolta-ti afacerea obtinand mai mult trafic organic din Google.

SEO este cu siguranta strategia de care orice site are nevoie. Lucrand din greu si respectand bunele practici impuse de Google, cu siguranta site-ul tau va atrage trafic mai mult si mai relevant pentru afacerea ta.

In cei peste 6 ani petrecuti in mediul online ca blogger si freelancer, am realizat analize SEO, advertoriale si site-uri, atat pentru piata din Romania, cat si international prin platforme precum Fiverr, Freelancer sau Upwork..

Analize SEO

Advertoriale SEO

Site-uri realizate

Clienti fericiti

Sunt pregatit sa iti cresc afacerea in Google!

Iti analizez si optimizez site-ul pentru a il face sa fie usor de indexat de catre Google. Acesta va fi gasit usor de catre audienta relevanta pentru afacerea ta. Ceea ce inseamna ca, pe termen lung, site-ul afacerii tale va atrage constant trafic organic relevant si va genera mai multe conversii.

Acceseaza descrierea completa a serviciilor de Inbound Marketing Vrei servicii personalizate? Trimite-mi un mesaj!

Certificari Google

Certificarile individuale oferite de Google sunt primul pas in a fi recunoscut ca specialist si a deveni specialist. Eu detin momentan certificari Google pentru Analytics si pentru dezvoltarea site-urilor mobile friendly. De asemenea, am finalizat si tot programul Atelierul Digital de la Google pentru instruire gratuita in marketingul online.

specialist-google-analytics-seo
Google Mobile Sites Certified
atelierul digital