Influencer Marketing: 5 motive pentru care este important intr-o afacere

Influencer Marketing: 5 motive pentru care este important intr-o afacere

In prezent se produce o schimbare extraordinara in modul in care oamenii percep mesajele brandurilor si fac o decizie de cumparare. Consumatorii nu mai sunt atat de usor de convins prin mesajul pe care un brand il transmite despre produsele sau serviciile sale, in schimb, isi formeaza propriile opinii cu ajutorul informatiilor primite in online sau offline.

Chiar daca aceasta tendinta comportamentala a consumatorilor este in crestere, acest lucru nu inseamna ca mijloacele traditionale de crestere a afacerilor, cum ar fi referintele de tip word-of-mouth si publicitatea obisnuita, si-au pierdut eficacitatea. Totul se reduce la faptul ca potentialul consumator al unui […] Read more

Cum iti convingi seful sa te trimita la un eveniment de content marketing?

Cum iti convingi seful sa te trimita la un eveniment de content marketing?

Te intereseaza sa participi la un eveniment de networking, o conferinta sau un training, dar nu esti sigur cum sa-ti convingi seful sa-ti finanteze participarea? Ai ajuns la locul potrivit!

Iata cativa pasi simpli pe care ii poti face pentru a iti imbunatati sansele de a iti convinge seful sa te trimita la cel mai important eveniment de content marketing din România – WeContent Conference:

Pasul 1: Analizeaza agenda evenimentului si speakerii

Inainte de a discuta conferinta cu seful tau, vei dori sa fii sigur ca ai explorat temeinic ordinea de zi a conferintei si activitatea speakerilor.

Acest lucru te va ajuta sa stii […] Read more

10 ani de conferinte despre social media – Webstock 2018

10 ani de conferinte despre social media – Webstock 2018

Anul acesta se organizeaza editia aniversara de 10 ani a evenimentului Webstock. Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Cum a devenit Webstock cel mai mare eveniment despre Social Media din Romania?

Prin munca depusa an de an de catre Manafu si echipa Evensys, dar si prin faptul ca reuneste anual comunitatea pasionatilor de online. Aici se aduna lumea buna din online: bloggeri, influenceri si oameni din agentii. De asemenea, evenimentul ofera si oportunitatea enorma de a evidentia proiectele faine legate de mediul online.

Prin participarea la eveniment vei beneficia de inspiratie din partea proiectelor si povestilor […] Read more

Instacamp – cum a fost la prima editie a evenimentului

Instacamp – cum a fost la prima editie a evenimentului

Saptamana trecuta am participat la prima editie a evenimentului Instacamp organizat de Manafu.ro si Haagen-Dazs. In acest articol vei afla parerea mea despre eveniment, cateva informatii despre Instagram si IGTV, dar si ce asteptari am de la editia urmatoare (sper ca se va realiza una in 2019).

Ca lucrurile sa fie clare de la inceput, am reusit sa ajung la eveniment undeva dupa ora 12, deci nu stiu cum a fost in prima parte a conferintei si tin sa mentionez faptul ca imi doream sa apara un astfel de eveniment dedicat Instagramului. De aceea, ma bucur ca am reusit sa particip […] Read more