in

Expertii F5 s-au intalnit la Bucuresti

F5 Solution Day este parte a unui circuit de evenimente dedicate clientilor si utilizatorilor de solutii de securitate F5, organizate la nivel mondial.

Aceasta editie a fost adresata factorilor de decizie si specialistilor IT, care trebuie sa asigure siguranta si securitatea infrastructurilor IT multicloud.

Companiile se confrunta cu permanente provocari legate de utilizarea eficienta a aplicatiilor de business, in paralel cu necesitatea de a asigura acestor aplicatii performanta si protectie superioare. Solutiile cloud si cele de securitate sunt, in prezent complet integrate.

Astfel, zilnic, managerii IT sunt provocati sa raspunda la cu intrebari precum: cum iti aduci aplicatiile existente in cloud, care este strategia de migrare si care este implicarea echipelor DevOps in dezvoltarea de aplicatii moderne.

In prezent, exista doua initiative importante F5 – tranzitia cu succes de la hardware la software si o mai buna vizibilitate a companiei pe segmentul solutiilor de securitate. In cadrul evenimentului nostru de la Bucuresti ne-am concentrat pe aceste doua obiective si am prezentat atat noutatile F5 la nivel de Application Security, Protectie SSL si DDOS, dar am atins si un alt subiect important, despre cum F5 sustine initiativele DevOpps ale clientilor sai,” afirma Jakub Sumpich, Regional Manager, F5 Networks.

In cadrul evenimentului, participantii au putut afla care sunt ultimele tendinte si evolutii pentru aplicatiile de securitate si multi-cloud, viziunea strategica F5 si NGINX, cele mai recente studii de caz si au facut schimb de experienta tehnica si idei cu expertii F5.

Written by Stoian Ciprian

Stoian Ciprian este Digital Marketing Specialist. In perioada 2017 - 2019 a ocupat functia de SEO Manager in Agentia re7consulting.

Rezultate: +15K followeri pe Instagram in 15 luni. +35K trafic organic din Google in 2019 pe StoianCiprian.Blog. +951.25% crestere a traficului organic in 24 de luni pentru un client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trucuri instagram 2020

27 de trucuri pentru Instagram in 2020

spring-superblog-2020

StoianCiprian.Blog se inscrie la Spring SuperBlog 2020