F5SolutionsDay-2020

Expertii F5 s-au intalnit la Bucuresti

F5 Solution Day este parte a unui circuit de evenimente dedicate clientilor si utilizatorilor de solutii de securitate F5, organizate la nivel mondial.

Aceasta editie a fost adresata factorilor de decizie si specialistilor IT, care trebuie sa asigure siguranta si securitatea infrastructurilor IT multicloud.

Companiile se confrunta cu permanente provocari legate de utilizarea eficienta a aplicatiilor de business, in paralel cu necesitatea de a asigura acestor aplicatii performanta si protectie superioare. Solutiile cloud si cele de securitate sunt, in prezent complet integrate.

Astfel, zilnic, managerii IT sunt provocati sa raspunda la cu intrebari precum: cum iti aduci aplicatiile existente in cloud, care este strategia de migrare si care este implicarea echipelor DevOps in dezvoltarea de aplicatii moderne.

In prezent, exista doua initiative importante F5 – tranzitia cu succes de la hardware la software si o mai buna vizibilitate a companiei pe segmentul solutiilor de securitate. In cadrul evenimentului nostru de la Bucuresti ne-am concentrat pe aceste doua obiective si am prezentat atat noutatile F5 la nivel de Application Security, Protectie SSL si DDOS, dar am atins si un alt subiect important, despre cum F5 sustine initiativele DevOpps ale clientilor sai,” afirma Jakub Sumpich, Regional Manager, F5 Networks.

In cadrul evenimentului, participantii au putut afla care sunt ultimele tendinte si evolutii pentru aplicatiile de securitate si multi-cloud, viziunea strategica F5 si NGINX, cele mai recente studii de caz si au facut schimb de experienta tehnica si idei cu expertii F5.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian este Digital Marketing Specialist cu peste 8 ani experienta in online ca freelancer, blogger si specialist SEO.

In perioada 2017 – 2019, Ciprian a fost SEO Manager in Agentia re7consulting din Bucuresti.

Insa, din ianuarie 2020, Ciprian si-a inceput aventura in antreprenoriat prin lansarea unei agentii de marketing online – Agentia OneMedia X Group, al carui site este: omagency.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *