Google Your Trips – planificare calatorii in mai putin de o ora

Google Your Trips – planificare calatorii in mai putin de o ora

Planificarea vacantelor nu a fost niciodata un aspect la care sa excelez si Google doreste sa simplifice acest proces prin intermediul unei serii de functii noi in cadrul solutiilor sale.

google trip planningAstfel, incepand de luna viitoare sectiunea Google Your Trips ne va ajuta in organizarea planurilor de vacanta. Primul pas al acestui proces consta in obtinerea de informatii despre calatoria in sine, oferindu-se aici detalii despre pretul biletelor de avion, dar si locuri de cazare.

De asemenea, Google Flights va primi o serie de actualizari, o functie care pana in prezent ne dezvaluia daca pretul asociat unui zbor pe care il cautam este sau nu o afacere buna. Acum Google extinde zona de informatii, afisand detalii despre zboruri in perioade aglomerate precum Craciunul sau Anul nou.

In cautarile Google, deja sunt afisate aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare pentru vacanta ta, propuneri pentru activitati locale si alte aspecte de travel. Odata cu aceste actualizari, Google va permite utilizatorilor sai care folosesc Gmail sa-si personalizeze rezultatele pe baza hotelului ales sau pe baza zborului rezervat.

In plus, zona „Your Trips”, incepand din luna octombrie va fi extinsa cu cateva caracteristici suplimentare, ceea ce ar trebui sa permita planificarea de excursii si mai confortabile. Google explica:

For example, if you’ve been traveling to Milan, we’ll show you potential trip information in Your Trips you’ve saved.

Pentru a afiza zona „Your Trips” din Google, trebuie doar sa realizezi cautarea – „my trips”. Daca Google nu gaseste informatii anterioare care sa corespunda subiectului, vei primi un scurt mesaj de eroare.

Recomand:  Google a sarbatorit ziua femei cu un doodle special in 2017

In cele din urma, un nou sistem de rating te va ajuta sa decizi ce hotel ar putea fi potrivit pentru nevoile tale. Google va afisa si aspecte precum: pozitionarea hotelului in aproprierea de baruri, atractii sau mijloace de transport in comun. Google explica:

For example, you’ll see if your hotel is near the Milan Duomo. You’ll get information on getting to and from airports.

Tu ce ai alege intre o agentie de turism sau o calatorie planificata pe cont propriu cu ajutorul Google si a internetului?