Google Portals – un concept nou pentru designul site-urilor pe mobil

Google Portals – un concept nou pentru designul site-urilor pe mobil

O echipa de angajati ai companiei Google a descoperit in liniste un nou concept ambitios de design pentru versiunea de mobil a site-urilor, numit „Google Portals”, care promite sa revolutioneze modul in care Chrome pentru Android va functiona.

Google Portals este conceput pentru a afisa un site in interiorul altui website. Aceasta vizualizare poate fi extinsa pentru a prelua intreaga dimensiune a filei de browser.

In foarte multe privinte, acest lucru nu este diferit de orice alt link de pe web. Diferenta consta in faptul ca al doilea site este preincarcat si, cand este „activat”, acesta se va anima si va oferi […] Read more

Cum arata noul magazin Amazon 4-star?

Cum arata noul magazin Amazon 4-star?

Amazon a lansat un proiect interesant in New York: un magazin fizic in care se poate cumpara clasic.

In acest magazin, clientii vor gasi doar produse din platforma online a Amazonului care au obtinut un rating de 4 stele sau mai mare.

Amazon a facut o selectie a categoriilor celor mai populare din Amazon.com, categorii pe care le-a scos la comercializare in mod fizic in noul magazin 4-star din New York pe baza ratingului obtinut de produse in mediul online.

Mai jos ai cateva fotografii din magazinul Amazon 4-Star din New York:

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px […] Read more

Google Your Trips – planificare calatorii in mai putin de o ora

Google Your Trips – planificare calatorii in mai putin de o ora

Planificarea vacantelor nu a fost niciodata un aspect la care sa excelez si Google doreste sa simplifice acest proces prin intermediul unei serii de functii noi in cadrul solutiilor sale.

Astfel, incepand de luna viitoare sectiunea Google Your Trips ne va ajuta in organizarea planurilor de vacanta. Primul pas al acestui proces consta in obtinerea de informatii despre calatoria in sine, oferindu-se aici detalii despre pretul biletelor de avion, dar si locuri de cazare.

De asemenea, Google Flights va primi o serie de actualizari, o functie care pana in prezent ne dezvaluia daca pretul asociat unui zbor pe care il cautam este […] Read more

CodeFWD by Facebook – un program gratuit de educatie online

CodeFWD by Facebook – un program gratuit de educatie online

Facebook incearca sa inspire studentii sa urmeze cursuri online de programare pe calculator prin intermediul CodeFWD by Facebook.

CodeFWD este un program gratuit de educatie online, realizat in parteneriat cu Sphero, pentru a mari numarul studentilor de sex feminin care studiaza stiinta calculatoarelor. Acest program este dezvoltat pentru piata din U.S si conceput pentru vorbitorii de limba engleza si spaniola. Programul este unul in trei etape, care va incepe cu elevii de clasa a IV-a si a VII-a.

Cele trei etape ale cursului sunt: „i do”, „we do” si „you do”. Concret in prima etapa, profesorii vor invata cum sa introduca elevilor […] Read more

Snapchat va deveni cel mai rapid mod de a face cumparaturi

Snapchat va deveni cel mai rapid mod de a face cumparaturi

Snapchat isi forteaza intrarea in zona de shopping si acest lucru va deveni mult mai evident in urmatorii ani.

Un update recent realizat de echipa Snapchat testeaza o modalitate prin care utilizatorii aplicatiei vor putea sa caute produse pe Amazon prin intermediul aplicatiei si camerei foto a telefonului.

Acest update, aceasta functie de shopping este foarte usor de folosit. Pur si simplu indrepti camera telefonului catre un produs fizic sau un cod de bare si apoi ti apasat pe ecranul camerei pentru a incepe scanarea.

Atunci cand elementul sau codul de bare este recunoscut, aplicatia va afisa un „card” cu produsul de pe […] Read more