Totul despre Instagram – trucuri si aplicatii pentru Instagram

Totul despre Instagram – trucuri si aplicatii pentru Instagram

Salut, ai cont pe Instagram? De ce ti l-ai creat, ai facut-o pentru ca ai planuri in sfera de business, just for fun, sau pentru ca prietenii tai aveau deja cont si voiai sa fii si tu in trend? Anyway, indiferent de scopul pe care il ai, presupun ca vrei sa afli totul despre Instagram.

In cele ce urmeaza, am pregatit pentru tine un ghid complet cu trucuri si aplicatii care te vor ajuta sa ai o imagine mai clara asupra acestei retele sociale. Iti voi arata, printre altele, cum sa afli cine iti viziteaza profilul de Instagram, trucuri pentru a-ti […] Read more

7 motive pentru care am inceput acest blog

7 motive pentru care am inceput acest blog

Uneori, cand ma gandeam la acea zi in care am decis sa incep un blog – ComunicarePR.ro si la modul in care am evoluat de atunci, inevitabil ajungeam sa ma gandesc la ce urmeaza sa fac in viitor pe termen lung in mediul online din Romania.

Adevarul este ca atunci cand am lansat blogul ComunicarePR.ro, nu aveam nicio idee clara in ce directie o va lua carierea mea profesionala, stiam doar ce imi place si ce pot sa fac. De aceea, am inceput blogul respectiv ca o modalitate de a invata lucruri noi pe cont propriu prin metoda „trial and error”.

Insa, […] Read more

Pinterest – 25 de milioane de noi utilizatori la fiecare patru luni

Pinterest – 25 de milioane de noi utilizatori la fiecare patru luni

Pinterest este o platforma care ofera multe oportunitati si se pare ca acest lucru nu trece neobservat.

Poate ca Pinterest nu creste la viteza pe care compania o prognozase odata, dar platforma se extinde, cu noi date care arata ca aplicatia a ajuns acum la 250 de milioane de utilizatori activi lunar – fata de cele 200 de milioane raportate in septembrie.

Cu aceasta rata de crestere, inseamna ca platforma ia avant. Pinterest a avut nevoie de 6 luni pentru a urca de la 150m la 175m utilizatori si 5 luni pentru a ajunge la urmatoarea etapa de 200m utilizatori.

Adaugarea a inca […] Read more