Google foloseste rel=”prerender” in SERP

Google foloseste rel=”prerender” in SERP

Pentru cei care nu stiu, rel=”prerender” este un cod html care poate fi adaugat unui link pentru a oferi browserului capacitatea de a incarca in mod priveligiat toate activele (fisierele) link-ului respectiv.

Acest lucru este identic cu accesarea link-ului respectiv intr-o fereastra ascunsa, browserul descarcand in avans toate resursele: CSS, Java, etc. Daca un vizitator da click pe link-ul respectiv, rezultatul aceste actiuni este o incarcare instantanee a link-ului.

Atentie insa, acest cod vine si cu o recomandare care spune cam asa: „fii sigur ca link-ul pentru care vei folosi acest cod este si link-ul pe care utilizatorii vor da click, astfel […] Read more

7 motive pentru care am inceput acest blog

7 motive pentru care am inceput acest blog

Uneori, cand ma gandeam la acea zi in care am decis sa incep un blog – ComunicarePR.ro si la modul in care am evoluat de atunci, inevitabil ajungeam sa ma gandesc la ce urmeaza sa fac in viitor pe termen lung in mediul online din Romania.

Adevarul este ca atunci cand am lansat blogul ComunicarePR.ro, nu aveam nicio idee clara in ce directie o va lua carierea mea profesionala, stiam doar ce imi place si ce pot sa fac. De aceea, am inceput blogul respectiv ca o modalitate de a invata lucruri noi pe cont propriu prin metoda „trial and error”.

Insa, […] Read more

Pinterest – 25 de milioane de noi utilizatori la fiecare patru luni

Pinterest – 25 de milioane de noi utilizatori la fiecare patru luni

Pinterest este o platforma care ofera multe oportunitati si se pare ca acest lucru nu trece neobservat.

Poate ca Pinterest nu creste la viteza pe care compania o prognozase odata, dar platforma se extinde, cu noi date care arata ca aplicatia a ajuns acum la 250 de milioane de utilizatori activi lunar – fata de cele 200 de milioane raportate in septembrie.

Cu aceasta rata de crestere, inseamna ca platforma ia avant. Pinterest a avut nevoie de 6 luni pentru a urca de la 150m la 175m utilizatori si 5 luni pentru a ajunge la urmatoarea etapa de 200m utilizatori.

Adaugarea a inca […] Read more