Elaborarea unei strategii de succes

„Attention is the gateway drug to everything you want.” – by Garry Vee

Inainte de a putea sa-i spui unui potential client despre cat de bun esti sau cat de grozav este ceea ce vinzi, ai nevoie de atentia lui. Inainte sa poti spune ceva unei persoane, ai nevoie de atentia persoanei respective. Telefonul mobil este dispozitivul care detine atentia societatii noastre.

Este dispozitivul pe care il avem constant cu noi si pe care il folosim sa cautam pe Google ceea ce ne intereseaza sau sa ascultam podcast-uri si sa citim sau sa trimitem e-mailuri. Telefonul mobil este device-ul care poate fi folosit pentru atragerea atentiei prin Inbound Marketing si SEO.

Daca inca nu ti-ai dat seama cum sa pui continut scris, audio sau video in platformele care fac parte din acest dispozitiv, esti fundamental irelevant.

seo si inbound marketing

Esti pregatit sa atragi atentia potentialilor clienti?

Agentia re7consulting atrage atentia potentialilor clienti catre afacerea ta prin realizarea de continut (scris, audio si video) si prin promovarea platita in Social Media a respectivului continut.

mobile marketing stoianciprian.blog

Campanii integrate de marketing online

Imi pasa doar de consumatorul final si de modul in care afacerea ta poate castiga acest joc de a oferi potentialilor clienti ceea ce isi doresc.

O campanie integrata de marketing online te ajuta sa atragi atentia potentialilor clienti prin stimularea interesului asupra brandului afacerii tale si a produselor sau serviciilor acesteia.

Campaniile integrate ofera un ROI mai bun si implicit o crestere a vanzarilor, dar si dezvoltarea unui brand recunoscut in industria de a activitate a afacerii tale.

Servicii integrate de marketing oferite: realizare site,  servicii SEO, content marketing, social media, campanii PPC si outdoor.