#StoianCiprianClub este doar un alt mod in care pot sa dau ceva inapoi si sa-i rasplatesc pe toti cei care interactioneaza constant cu continutul meu de pe Instagram.

Cum functioneaza #StoianCiprianClub pe Instagram?

Intentionez ca pana la inceputul lunii martie 2019 sa scot in fata cator mai multe persoane acest club, urmand ca in prima saptamana a lunii respective sa anunt ziua din care voi incepe sa fac surprize aleatorii comunitatii mele.

In ce consta aceste surprize? Sincer, surprizele vor varia de la carti si tricouri, gadget-uri, diferite accesorii, pana la 10 minute de live pe contul meu de Instagram, gadget-uri ocazionale sau chiar consultanta gratuita de 30 de minute pentru SEO (Search Engine Optimization – optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) sau chiar si premii mai mari de atat, insa, nu vreau sa stric de pe acum toate surprizele.

Cum poti sa faci parte din #StoianCiprianClub pe Instagram?

Pentru a face parte din clubul #StoianCiprianClub pe Instagram, doritorii trebuie sa isi activeze notificarile pentru postari, sa apese inimioara la fiecare postare si sa comenteze la fiecare postare utilizand hashtag-ul #StoianCiprianClub, etichetand si un prieten.

Practic, tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga este:

1. Turn on notifications – iti pornesti notificarile pe Instagram pentru ca atunci cand postez ceva nou sa fii anuntat instant si sa fii printre primii care dau like si comenteaza.
2. Ai primit notificarea – intri pe postarea respectiva, dai like si comentezi cu punctul tau de vedere, utilizand de fiecare data hashtag-ul #StoianCiprianBlog.
3. Sharing is caring – nu uita sa etichetezi in comentarii un prieten care trebuie sa vada postarile mele sau sa afle despre acest club fain.

Daca vei castiga, vei primi un premiu special si comentariul tau va fi postat pe profilul meu intr-un Instagram Story. Ce zici, te-am convins sa-ti activezi notificarile pentru a face parte din acest club de Instagram?

2 thoughts on “Faci parte din #StoianCiprianClub pe Instagram?”

    1. Ai materiale video deja realizate si doresti sa le postezi pe contul tau de Instagram pe profil sau in story? Atunci, lucrurile sunt similare cu ceea ce faci atunci cand adaugi o poza, la IGTV este putin diferita situatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *