Oamenii sunt ROI-ul aventurii in blogosfera

Oamenii sunt ROI-ul aventurii in blogosfera

Promit, titlul acestui articol nu este clickbait. Insa, va trebui sa ai rabdare cam pana la finalul articolului pentru a afla de ce consider ca oamenii sunt ROI-ul aventurii in blogosfera. Ce zici, ramai cu mine pana la final?

Traim intr-o societate conectata constant la internet prin intermediul telefoanelor mobile care ne fac dependenti de continutul din Social Media distribuit de bloggeri, influenceri sau diferite vedete.

Si in aceeasi situatie ma aflu si eu inca de cand ai mei au decis sa-mi ofere acces la calculator si internet. Am fost mereu pasionat sa aflu tot ce pot face pe internet si cum […] Read more

Evolutia unicitatii – de la grafica la gravura

Evolutia unicitatii – de la grafica la gravura

Daca scopul nostru in viata ar fi sa cautam modalitati noi de a privi tot ceea ce este in jurul nostru si de a gasi noi metode prin care sa evoluam din punct de vedere al unicitatii, tu cum ai face asta?

Insa, inainte de a va spune raspunsul meu la intrebarea anterioara, consider ca este necesar sa creez un context in jurul termenului de unicitate si cum vad eu lucrurile in contextul acestui articol.

Unicitatea este considerata insusirea de a fi unic. In timp ce, a fi unic inseamna ca esti unul singur in felul tau de a fi si nu […] Read more

4 moduri in care disciplina financiara te ajuta sa fii fericit

4 moduri in care disciplina financiara te ajuta sa fii fericit

Vrei mai mult control asupra banilor? Bineinteles ca da. Toti vrem asta si toti cautam sa atingem o disciplina financiara care sa ne faca fericiti.

In acest articol vei gasi 4 moduri care te vor ajuta sa fii fericit prin intermediul educatiei financiare. Insa, sa incepem cu primul pas, si anume: ce este disciplina financiara?

Pe scurt, inseamna sa controlezi modul in care iti cheltuiesti banii si sa ai anumite obiective financiare pe termen lung pe care le poti atinge doar prin intermediul educatiei financiare!

Iata 4 moduri in care disciplina financiara te ajuta sa fii fericit:

1. Teama de a ajunge fara adapost […] Read more

Cum sa atragi clienti noi prin relatia cu clientii actuali?

Cum sa atragi clienti noi prin relatia cu clientii actuali?

Te-ai intrebat vreodata cum te poate ajuta baza de clienti actuali sa atragi noi clienti pentru un produs pe care il comercializezi sau pentru propriul brand?

Daca ca esti in cautare de idei de promovare a unui produs, sau vrei sa extinzi rata de vizibilitate a brandului tau, da-mi voie sa-ti prezint in acest articol o modalitate inteligenta prin intermediul careia te poti bucura de clienti noi: testimonialele video.

In continuare vei vedea cat de puternica este aceasta “arma” intr-o strategie de brand sau product awareness, si cum o firma din Romania utilizeaza deja cu succes aceasta strategie din sfera marketingului online.

Atat […] Read more

10 moduri in care marketerii te conving sa cumperi haine barbatesti

10 moduri in care marketerii te conving sa cumperi haine barbatesti

Traim intr-o societate care ne ofera un numar infinit de optiuni si prea putin timp pentru a le analiza pe toate. Paleta extrem de diversa de optiuni disponibile a dat posibilitatea brandurilor de haine sa isi spuna povestea in moduri cat mai diferite.

Mai interesant este faptul ca acest lucru s-a raspandit in timp asupra a tot ceea ce ne inconjoara. Indiferent ca se intampla in viata reala sau pe internet, abilitatea de a spune povesti a devenit un skill necesar, iar industria de fashion este una dintre cele mai fascinante la acest capitol.

De la aparitie si pana in prezent, industria […] Read more