in

Operatorii de Transport Persoane Germania Romania isi imbunatatesc serviciile de transport persoane si parcul auto

Datorita numarului mare de romani care realizeaza diferite activitati in aceasta tara, dar si din pricina faptului ca Germania continua sa fie una dintre cele mai vizitate tari ale Europei, activitatea de transport catre aceasta destinatie a devenit un business atractiv.

Serviciile de transport persoane Germania Romania continua sa castige tot mai multi clienti, iar operatorii care realizeaza transport pe aceasta ruta si-au imbunatatit parcul auto si calitatea serviciilor oferite.

Deoarece competitia este una foarte acerba pe acest gen de servicii, firmele de transport persoane Germania vin in permanenta cu servicii noi si conditii de calatorie de lux.

Aceste firme de transport Germania au facut un pas firesc prin introducerea in parcul auto a microbuzelor moderne, fapt ce a crescut gradul de confort al calatorilor.

Un avantaj major al acestor autovehicule il reprezinta faptul ca numarul pasagerilor este semnificativ mai mic si poate fi mai bine gestionat de catre soferi sau insotitorii de calatorie.

Prin faptul ca transportul se realizeaza cu microbuze s-a facut posibila si introducerea unor noi servicii, foarte apreciate de pasageri, dintre care mentionam extensiile de servicii de preluare a pasagerilor de la domiciliu si plasarea acestora la o adresa anume.

Fiind mult mai fiabile, mai usor de manevrat dar si mai usor de introdus pe stradutele aglomerate ale oraselor, microbuzele, sunt mai flexibile decat autocarele clasice.

Acest fapt permite realizarea cu succes a serviciilor de preluare de la domiciliu.

Microbuzele folosite in transportul persoanelor sunt prevazute cu dotari de lux, care asigura confort sporit pe durata calatoriilor.

In primul rand, sunt dotate cu scaune ergonomice si spatar rabatabil, priza proprie pentru incarcarea dispozitivului mobil dar ofera si un ambient placut atat in timpul zilei cat si noaptea.

Luminile ambientale sunt placute si odihnitoare, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Costurile pentru rutele Romania Germania si retur sunt accesibile pentru toate categoriile de pasageri: Studentii, pensionarii si copii, platesc sume mai mici fata de adulti.

In plus, clientii fideli si pasagerii care aleg sa calatoreasca cu microbuzul in grupuri, primesc tarife promotionale.

Pentru a spori confortul pasagerilor pe durata intregii curse, companiile de transport au achizitionat microbuze cu compartimente speciale pentru bagaje voluminoase.

De aceea, fiecare pasager poate transporta din Romania in Germania sau viceversa doua bagaje cu capacitate maxima de 40 de kg.

In plus se poate lua in cabina un bagaj de mana mic. Aceasta facilitate fiind oferita de cele mai multe ori fara costuri suplimentare.

Transport Persoane Germania Romania de la adresa /domiciliu. ✅ Autocar sau microbuz modern. ✅ Preturi de la 110 EUR.

Written by Stoian Ciprian

Stoian Ciprian este Digital Marketing Specialist. In perioada 2017 - 2019 a ocupat functia de SEO Manager in Agentia re7consulting.

Rezultate: +15K followeri pe Instagram in 15 luni. +35K trafic organic din Google in 2019 pe StoianCiprian.Blog. +951.25% crestere a traficului organic in 24 de luni pentru un client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

despre supapa egr

Totul despre supapa EGR

aplicatie cine iti viziteaza profilul de instagram

Vrei sa vezi cine iti viziteaza profilul de Instagram?