Whitepress si Branding prin Content Marketing

Am testat WhitePress.ro si in acest articol iti voi prezenta cateva modalitati in care poti utiliza platforma lor in strategia ta de Content Marketing pentru realizarea unui brand.

Insa, inainte de a intra in topicul acestui articol hai sa clarificam un aspect:

Ce este WhitePress?

WhitePress.ro este o platforma dedicata de Content si Influencer Marketing care iti ofera acces la peste 14.000 de website-uri din Europa si peste 1.000 din Romania pentru ca tu sa-ti poti implementa campania de Content Marketing.

In alte cuvinte mai putin pompoase, WhitePress te ajuta in procesul de distribuire a continutului despre afacerea / brandul tau.

Principalul obiectiv al acestei platforme este sa conecteze agentiile de PR, de media si marketerii cu propietarii de site-uri si influenceri.

Acestea fiind spuse, hai sa intram in topicul acestui articol.

Content Marketing si Branding

Strategiile de content marketing contribuie semnificativ la brandingul unei afaceri si WhitePress contribuie semnificativ la usurarea procesului de distribuirea a continutului catre potentialii clienti. Cum?

Intri pe whitepress.ro, iti faci un cont ca marketer, introduci datele firmei tale, depui in cont suma pe care doresti sa o investesti in strategia ta de marketing prin continut.

Apoi iti stabilesti site-urile pe care vrei sa-ti distribui continutul, lansezi un proiect sau mai multe proiecte daca ai mai multe site-uri pe care doresti sa le promovezi prin content marketing.

De ce e mai usor sa faci Content Marketing si Branding cu WhitePress?

Simplu. Ai acces instant la un numar foarte mare de site-uri din Romania pe care le poti utiliza.

De asemenea, platforma iti ofera libertatea de a filtra site-urile sau blogurile pe baza celor mai importante criterii pentru strategia ta.

Criteriile oferite de platforma WhitePress:

Advertoriale si Native Advertising

Asa cum am mentionat deja, am testat plaforma. Mi-am creat un cont de marketer, am creat un proiect nou pentru promovarea agentiei mele si am ales site-urile potrivite pentru articolele mele.

Imi place faptul ca platforma iti ofera posibilitatea de a alege, in functie de bugetul disponibil, tipul campaniei pe care doresti sa o implementezi.

Poti alege sa mergi pe strategia clasica de advertoriale scrise de tine si incarcate in platforma sau poti alege strategia de native advertising in care apelezi la serviciile WhitePress de redactare a articolelor sau alegi site-uri care ofera in pretul afisat si scrierea articolelor.

De asemenea, am fost placut surprins sa vad ca toate site-urile au preturile la vedere si ceea ce ofera pentru suma ceruta.

Transparenta fiind un aspect important pentru mine, deoarece doresc sa stiu pentru ce platesc.

In acelasi timp, poti vedea in platforma si vizionarile generate de articolele comandate, un alt aspect important atunci cand urmaresti sa ajungi la un numar cat mai mare de oameni.

Eu am testat comandand publicarea a 3 articole pe site-uri diferite si in conditii diferite.

Am ales 2 site-uri catre care am trimis eu articolele deja scrise, redactarea acestora nefiind inclusa in pret, dar si 1 site care oferea redactarea si publicarea in suma ceruta.

Pe scurt, toate cele 3 colaborari au fost promte, corecte, transparente si am primit ceea ce am comandat.

Ba chiar am fost placut surprins de articolul redactat si publicat pe site-ul care oferea acest lucru in pretul cerut, fara ca eu sa fiu nevoit sa trimit un articol deja scris.

Au respectat cerintele trimise de mine si au abordat profesionist subiectul cerut.

Tin sa mentionez si faptul ca vei primi notificari pe mail si in platforma pe tot parcusul campaniei pe care o vei desfasura si vei stii mereu care este situatia.

Cui se adreseaza platforma WhitePress?

Conform informatiilor de pe site-ul lor, platforma este utila agentiilor de marketing, de media si clientilor premium.

Insa, din punctul meu de vedere poate fi utilizata de orice marketer sau orice companie care are de implementat o campanie de Content Marketing pentru Branding sau SEO. De ce?

Simplu. Este foarte usor de folosit si te ajuta sa ajungi mai usor la site-urile mari din Romania la un pret corect.

Echipa din spatele platformei negociaza constant intelegeri mai bune pentru a putea oferi preturi competitive.

De asemenea, eviti situatia in care trebuie sa contactezi fiecare site in parte, sa faci contract si factura cu fiecare.

Cu WhitePress, interactionezi cu o singura firma, un singur contract si o factura atunci cand alimentezi contul tau de marketer.

WhitePress pentru Bloggeri si Publisheri

Bloggeri si Publisherii din Romania isi pot crea gratuit cont in platforma WhitePress pentru a ajunge mai usor la oamenii din agentii sau marketeri si companii care au nevoie de spatii pentru distribuirea continutului catre potentialii lor clienti.

Daca alegi sa te inscri ca blogger sau publisher in platforma, tu vei decide conditiile si pretul.

Un alt avantaj pe care il vei avea consta in faptul ca atunci cand primesti o cerere de la un potential client, ai posibilitatea de a accepta sau refuza comanda acestuia.

Ai fi intersat sa folosesti WhitePress pentru distribuirea continutului tau catre potentialii clienti?

Daca ai raspuns “DA”, felicitari. Intra pe WhitePress.ro, fa un cont de marketer si porneste prima ta campanie in platforma.

Iti garantez ca nu vei regreta si vei vedea cat de usor este de folosit platforma.

Esti blogger si vrei sa faci mai multi bani din blogging?

Ce mai astepti, hai in platforma. Agentiile, marketerii si clientii asteapta site-uri noi pe care sa-si distribuie continutul.

Acestea fiind spuse, spor la treaba!

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian este Digital Marketing Specialist cu peste 8 ani experienta in online ca freelancer, blogger si specialist SEO.

In perioada 2017 – 2019, Ciprian a fost SEO Manager in Agentia re7consulting din Bucuresti.

Insa, din ianuarie 2020, Ciprian si-a inceput aventura in antreprenoriat prin lansarea unei agentii de marketing online – Agentia OneMedia X Group, al carui site este: omagency.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.